Koupila jsem si pytlík a chleba mi v něm zplesnivěl
To nás moc mrzí. Avšak, za celých 7 let jsem se setkala pouze s jedním jediným dotazem tohoto druhu. Určitě, ale skvělý podnět. Není se čeho bát. Konkrétní zákaznice zkoušela také pytlíky s pryskyřicí a jojobou od jiného výrobce, které vracela.
Chleba v pytlíku vydrží déle čerstvý, to ano. Nebude takový ten gumový jako ze sáčku. Bude křupavější delší dobu. A jak půjdou dny, bude tvrdnout až s tím následně můžete nakrmit třeba koně, jako to děláme my. Čas od času se ten chleba prostě zapomene a je jedno v čem je. Takže pokud byl chleba dobře upečený a nedal se do pytlíku vlhký, jeho přirozené chování je vysychání, vosková bariéra tento proces značně zpomalí. Pokud však byl chleba vlhký či rozmražený a uzavřený do pytlíku, plíseň samozřejmě může nastat. Není třeba se na pytlík zlobit nýbrž na složení toho chlebíku. Na kovový kontejner na chleba bychom taky nenadávali, kdybychom v něm našli chleba se špetkou zeleně.
Pokud se Vám to naneštěstí stane a ztratíte důvěru, napište nám. Pytlík můžete vrátit a my Vám vrátíme peníze.
První pomoc je chleba vyhodit, pytlík důkladně opláchnout a vysušit. A hledat jiného výrobce chleba :)